WooCommerce Plugins för WordPress temat Divi

Vad är WooCommerce?

WooCommerce är ett WordPress plug-in som möjliggör en komplett e-handelslösning helt utan kostnader. Det är designat för stora som små företag och har vuxit till att bli en av de mest populära lösningarna för en fullt funktionell webbshop. 

Divi temat är utvecklat för att vara fullt kompatibelt med WooCommerce, vilket på senare tid har medfört möjligheten att även kunna anpassa designen på WooCommerce element – en funktion som få andra teman har.

Cart Add-ons

Anta aldrig att kundvagnsvyn innebär att kunden är klar och redo att betala. Kunder kan navigerar sig till kundvagnen av flera olika anledningar och genom att lägga till rekommendationer i din kundvagn läggs ytterligare ett lager av intresse för kunden och hjälper till att skapa mervärde till deras köpupplevelse. De flesta onlinebutiker vill få kunden till kassan så snabbt som möjligt, men studier visar att placering av rekommendationer & valmöjligheter i kundvagnen har fått högre omvandlingar jämfört med kundvagnar som inte har det.

Product Finder

Har du massor av produkter i din Divi + Woocomerce-butik och kämpar för att dina kunder enkelt ska kunna hitta de produkter som dom söker? Med WooCommerce Product Finder – Plugin får dina kunder möjligheten att söka mer noggrant efter produkter i din butik med hjälp av det avancerade sökverktyget.

Product Add-Ons

Allt från att lägga till en personlig gravering på något eller få ett special tryck på en t-shirt, att kunna skräddarsy produkter kan vara en faktor till att en kund kommer tillbaka och köper igen.

Med Product Add-Ons kan du enkelt erbjuda skräddarsydda alternativ. Product Add-Ons låter dina kunder anpassa produkter i produktvyn. Kunderna får det som de vill ha innan de har köpt produkterna.

Checkout Field Editor

Skräddarsy dina kassafält i din adminpanel! Checkout Field Editor ger dig ett gränssnitt för att lägga till, redigera och ta bort fält som visas i din kassa.

Checkout Field Editor stöder flera typer för anpassade fält inklusive text, markering, kryssrutor och datum. Kärnfält kan också flyttas runt för att ge dig mer kontroll över din kassa utan att röra koden.

WooCommerce Bookings

Spara tid och ansträngning genom att låta kunderna boka när det passar dem. Låt dina kunder reservera, boka eller hyra på egen hand – inga telefonsamtal krävs. Spara tid och fyll din kalender genom att låta din webbplats göra jobbet åt dig. Låt kunder boka klasser, schemalägga möten eller reservera saker helts själva

Oavsett vilka alternativ du vill erbjuda dina kunder gör WooCommerce Bookings det möjligt.

Definiera inställningsalternativ, som fasta tidluckor för en klass, ett möte eller en guidad tur.

Min/Max Quantities

Definiera kvantitetsregler för beställningar, produkter och variationer. Den här snygga lilla pluginet gör att du kan definiera minsta / högsta tröskelvärden och flera / gruppbelopp per produkt (inklusive variationer) för att begränsa mängden objekt som kan köpas.

Är du redo att bygga din egna hemsida?

Över 600 000 kunder bygger redan fantastiska hemsidor i WordPress med Divi. Gå med i en av de största WordPress-communityn i världen