Bästa webbhotellen för WordPress & WooCommerce med DIVI

SiteGround är ett globalt webbhotell som i mätningar ofta ligger i topp bland världens bästa webbhotell för hemsidor i WordPress. Siteground rekommenderas av WordPress själva.

Uptiden är 99,99% och dom har en helt suverän support (tel, chat, mail) som är uppen 24 timmar om dygnet. Hemsidorna laddas snabbt med en genomsnittlig laddatid på 673ms.

Här finns billiga shared hosting paket samt prisvärda molnlösningar för den som kräver ännu mer.

Tänk på att du inte kan registrera .SE domäner här så det får ni göra hos exempelvis loopia och peka till Sitegrounds DNSér/servrar.

Templ.io är ett webbhotell med en stormande passion för e-handel i allmänhet och WooCommerce i synnerhet. Deras team av specialister levererar konsekvent enastående snabba webbplatser på deras Google Cloud-drivna plattform.

Kontrollpanelen är fenomenal och att ligga i Googles moln är framtiden.

Kostnadsfritt SSL-certifikat från Let’s encrypt ingår i alla paket.

Loopia är Sveriges största webbhotell och domänleverantör med en bra och hjälpsam support och en lättförstålig kontrollpanel.

Bra val för den mindre hemsidan som söker en stabil svensk partner som vart med länge.

Observera att SSL-certifikat från Let’s encrypt ingår INTE i privatpaketet.

One.com är en av de ledande aktörerna i Europa vad gäller domännamn och webbhosting. De har enligt oss den mest användarvänliga kontrollpanelen. De har endast support via chat och erbjuder ingen support för wordpress, men så är dom ett väldigt billigt alternativ också. Passar bra för enklare sidor till mindre företag eller privatpersoner utan större krav där ett lågt pris är viktigt.

Kostnadsfritt SSL-certifikat från Let’s encrypt ingår i alla paket.

Webbhotellens Baspaket

De flesta webbhotell säljer sin tjänster i olika paketlösningar, detta är baspaketen för de webhotellen vi tipsar om. Bästa webbhotellen för WordPress & WooCommerce med Divi*.

Är du redo att bygga din egna hemsida?

Över 600 000 kunder bygger redan fantastiska hemsidor i WordPress med Divi. Gå med i en av de största WordPress-communityn i världen